mandag den 18. januar 2016

Til Børnene: Troldeskoven, del 2

Hej med Jer
Vi har brugt hvad vi har fået tilbage til at bygge videre på historien. Vi har sammensat en ny video med to opgaver, denne video er at finde nedenfor på bloggen. I videoen er der fremvist pause steder, hvor børnene kan få tid til at løse de opgaver vi præsenterer for dem. Som foregående video behøver det hele ikke laves på en dag, men vi vil gerne have respons så hurtigt som muligt, da vi skal lave fortællingen færdig. Vi kunne godt tænke os et svar senest torsdag, hvis dette kunne lade sig gøre. 


Opgave 1 - Mål: Billeder af børenes venskabsgave, til troldene.   
I opgave 1 skal børnene selv finde på hvad man kan give troldende i gave. Her er det igen kun fantasien, der sætter grænser. Du kan eventuelt spørge børnene om hvad de tror troldene kan lide. Børnene skal lave / tegne, hvad de gerne vil give troldene i venskabsgave.  
Processen og de enkelte færdige resultater vil vi gerne have billeder/video af. Vi skal igen bruge billederne til at færdig gøre vores lille historie /film. Vi vil gerne lige være sikre på at de videoer vi får fra jer må vises på bloggen? 
  

Opgave 2 - Mål: Video af glædesdans til sangen Happy. Børnene skal vise deres fortolkning af en glædes dans her må du igen gerne filme børnene så vi kan se deres fine dans. Vi sender en sang med som vi tænker de skal danse til. Igen vil vi gerne bruge filmen af dansen til historien og bloggen. 
Her er sangen: ("Happy" af Pharrell Williams) 

Vi glæder os til at høre fra Jer igen! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar